Pretraga i poslovno povezivanje na Maker platformi

Praktični mali savjeti kako da lakše napravite pretragu te kako da kontaktirate pravog mejkera za Vas!

Savjeti su podijeljeni u tri oblasti:

  1. Pretraga mejkera,
  2. Podudaranje s mejkerom i
  3. Kontaktiranje mejkera.

Pretraživanje

Maker nudi liste visokokvalitetnih mejkera, proizvođača, radionica i dobavljača materijala, koji su dostupni i žele sarađivati sa drugima.

Mi Vam pomažemo da pronađete specifične proizvodne procese, materijale, industrije, proizvođače, izrađivače, mejkere, mašine i radionice u Vašoj blizini s kojim želite da ostvarite saradnju i sarađujete na projektima te u izradi proizvoda.

Kada vršite pretragu na Makeru, najbolje rezultate ćete dobiti ako znate tačno koji proizvodni procesi ili materijali Vam trebaju. Nakon toga možete pretraživati koje manufakture ili radionice nude takve procese i mašine koje su neophodne za rad na raznim materijalima. Naši filteri će Vam pomoći da precizirate lokaciju, ali je dobra ideja da započnete sa širom pretragom kako biste došli do rezultata svih kompanija na našoj listi koje bi Vam mogle pomoći.

Neki od savjeta za pretraživanje: Primjeri pretrage:

Naš Maker verifkacijski tim čini što više može da ponudi dodatne informacije kako bi se platforma mogla iskoristiti u maksimalnom kapacitetu.

Potičemo Vas da na temelju dostavljenih informacija procijenite da li je određeni mejker pravi za Vaš proizvod ili projekat prije nego što stupite u kontakt s njima. Posvećeni smo tome da ove informacije budu otvorene, tačne i ažurne.

Kontaktiranje Makera

Korištenje Maker plaforme znači da možete direktno stupiti u kontakt sa mejkerom. Znamo da može biti izazovno kada prvi put stupate u kontakt s novim mejkerom, naročito ako je riječ o industriji s kojom nikada prije niste surađivali.

Na svakom Maker listingu dodali smo kontakt osobu, uz njezinu fotografiju, tako da znate sa kim ste u kontaktu. Također, možete koristiti navedene kontakt podatke da započnete razgovor sa mejkerom.

Prema našem iskustvu, proizvođači su uglavnom voljni da Vas upute kome da se obratite, čak i kada Vam oni sami ne mogu direktno pomoći.

Kako pristupiti mejkerima

Slanje poruka mejkerima

Javite nam kako je prošlo

Ako ste radili sa mejkerom kojeg ste pronašli na Makeru, javite nam kako je sve prošlo. Voljeli bismo pratiti Vaš napredak i rado bismo predstavili Vaše uspješne priče u našoj seriji blogova. Kontaktirajte nas putem email-a na: [email protected]